[:sv]Yrkesakademin i Österbotten, Pedersöre[:]

[:sv] 

Enheten i Pedersöre ligger på Sursikbacken, som är ett stort skolcentrum med högstadiet och gymnasiet nära. På området rör sig dagligen ca 600 ungdomar och det finns tillgång till fina motionsutrymmen.

Närvårdarutbildningen verkar i ljusa och fina utrymmen och har välutrustad rehabiliteringsklass och vårdklass för att ge studerande en så mångsidig och bra utbildning som möjligt. Vid enheten finns förutom dataklassen flera datorer som är tillgängliga för studerande och ett välfyllt bokskåp som studerande har tillgång till.

Olika projektarbeten utanför skolan är vanliga och skolan har ett nära samarbete med arbetslivet och vård-och omsorgsenheter i närregionen. Studerande samarbetar t.ex. med daghem, lågstadier och äldreboenden kring olika teman.

Du väljer själv om du vill göra Inlärning i arbetet utomlands och du kan då få stipendium eller annat ekonomiskt bidrag.

Studiestigen Fortsatta studier välfärd ger dig möjligheter att fördjupa dig i ämnen som breddar din yrkeskompetens samt ger dig värdefulla kunskaper för framtiden.

Tutorverksamheten är aktiv och olika aktiviteter ordnas under året.

Vid vår enhet i Pedersöre är stämningen familjär tack vare vår litenhet och Du som studerande är viktig för oss!

https://www.yrkesakademin.fi/start/vara-enheter/enheten-i-pedersoere[:]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.